تاریخچه

کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی دزفول در سال 1390 در فضای فیزیکی به مساحت 220 متر مربع تاسیس شد. درسال 1396 عزم جدی به منظور ایجاد تغییرات اساسی در کتابخانه به وجود آمد. درهمین سال اطلاعات تمام کتب کتابخانه به نرم افزار جامع کتابخانه وارد شد. تمام کتب اماده سازی شده، برای کتب رده (NLMتعریف شد و بر چسب های لازم تهیه و به کتب الصاق گردید. درپایان سال 96 تغییرات اساسی در محیط فیزیکی کتابخانه ایجاد گردید و مخزن کتابخانه از حالت بسته به حالت باز تغییر داده شد. در حال حاضر کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی دزفول دارای مخزن باز، دوسالن مطالعه مجزا مخصوص خانم ها و آقایان و سایت کامپیوتر است و به ارائه  خدمات مختلف می­پردازد. در ابتدای سال 1397 گام­های اساسی در راستای بهبود وضعیت کتابخانه دیجیتال برداشته شد. منابع دیجیتال موجود مورد بازبینی قرار گرفت، منابع مفید انتخاب شد و در نرم افزار جامع کتابخانه بارگذاری گردید. در سال 98 بهبود دسترسی اعضای کتابخانه به منابع چاپی و الکترونیکی در دستور کار قرار گرفت و افزایش تعداد کتابخانه­های تابعه و تغییر نرم افزار کتابخانه در راستای این هدف نشانه گذاری گردید. در سال 99 نرم افزار جامع کتابخانه به نرم افزار کتابخانه­ای آریان تغییر دادده شد و بانک اطلاعاتی پایاننامه­های دانشگاه راه اندازی گردید. همچنین در این سال دومین کتابخانه اقماری دانشگاه علوم پزشکی دزفول به نام کتابخانه حضرت فاطمه الزهرا (س) در محل خوابگاه دختران راه اندازی شد. در سال 1400 سومین کتابخانه اقماری دانشگاه علوم پزشکی دزفول به نام کتابخانه اندیشه در محل خوابگاه پسران راه اندازی شد. در حال حاضر در این مرکز یک کتابخانه مرکزی و 3 کتابخانه اقماری با عناوین کتابخانه کتابخانه بیمارستان گنجویان، کتابخانه حضرت فاطمه الزهرا (س) و کتابخانه اندیشه به ارائه خدمات می پردازند. تعداد اعضای فعال کتابخانه در حال حاضر 3317 نفر می باشد که از مخزن باز این کتاخبانه و سایر خدمات کتابخانه ای بهره می برند.

ماموریت (Mission)

کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی دزفول در جهت کمک به ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش دانشگاه تلاش می نماید تا با تامین حداکثری منابع اطلاعات روزآمد و با تسهیل دسترسی به منابع، ارائه خدمات و برنامه های آموزشی گوناگون و حمایت حداکثری از فعالیت های آموزشی و پژوهشی، به ارتقای سواد اطلاعاتی و توانمند سازی کارکنان و افراد جامعه به نحو مطلوبی کمک نماید.

 

چشم انداز (Vision)

ارائه دانش و شواهد مناسب به دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان، در زمان مناسب و در محل مناسب، توانمند کردن افراد برای تصمیم گیری، یادگیری، تحقیق و نوآوری را فراهم می کند که این توانمندی از ارائه مراقبت مناسب و با کیفیت بالا به پرسنل، دانشجویان و اعضای هیأت علمی تحت پوشش کتابخانه مرکزی حمایت می کند.

 

اهداف (Goals)

1. برای حمایت از همه کارکنان و دانشجویان در مسیر توسعه مداوم خود

2. حمایت از انواع فعالیت های آموزشی و پژوهشی کارکنان، دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه

3. ارائه اطلاعات و خدمات صحیح به همه جامعه تحت پوشش در زمان نیاز

 

کتابخانه های دانشگاه 

این دانشگاه در حال حاضر از طریق کتابخانه مرکزی و 3 کتابخانه تابعه به ارائه خدمات به جامعه استفاده کننده می پردازد. ساعت کاری کتابخانه های دانشگاه به شرح زیر است:

 
کتابخانه                                      ساعت کاری
 
مرکزی                                       7/30 الی 15
 
بیمارستان گنجویان                      7/30 الی 24
 
حضرت فاطمه الزهرا (س)            21 الی 23
 
اندیشه                                       21 الی 23
اطلاعیه‌ها
جمعه
۱۲ بهمن
جمعه
۱۲ بهمن
جمعه
۱۲ بهمن
نظرسنجی
دسترسی سریع
دسترسی سریع
خدمات الکترونیک
تنظیمات قالب